10.00 uur
  • Prijs met kmo-portefeuille: €225

Voor wie nog nooit (serieus) met After Effects gewerkt heeft, voorziet Pieter Rubberecht een hands-on introductie. Aan de hand van een voertuig werken we een volledige rig uit. Hierdoor leer je de basisparameters als Position, Scale en Rotation op een erg pragmatische (en plezante) manier gebruiken. Ook Layer Parenting en het nut van Null Objects komen hierbij aan bod. We maken een loopende animatie van het voertuig. Verder duiken we nog even in het nut van Track Mattes en andere interessante technieken. Al doende geeft Pieter je tips en tricks om goed gestart te geraken met de After Effects Toolbox.

Docent: Pieter Rubberecht

De deelnemer brengt zelf alle hardware (computer, laptop en/of scherm) mee, voorzien van Adobe After Effects CC18 of CC19 én Adobe Illustrator CC18 of CC19.

Hou er rekening mee dat After Effects best wat van je computer vraagt, er mag dus wat pit in je toestel zitten. De Plug-In 'Motion' is best aangekocht en voorgeïnstalleerd.  Voorkennis is niet noodzakelijk, enige affiniteit met andere ontwerpsoftware is wel een plus.


SCHRIJF JE HIER IN!


Praktisch

De prijs voor een dagopleiding van 10 tot 17 u., inclusief drankjes, lunch en vieruurtje, komt op €375 + 21% btw. Mits tussenkomst van de kmo-portefeuille betaal je slechts €225 + 21% btw.