10.00 uur
  • Prijs met kmo-portefeuille: €225

Sociale media zijn iets waar we als ondernemer niet meer omheen kunnen. Verschillende socialemediaplatformen bieden enorm veel mogelijkheden, met zowel voor- als nadelen. Door de commercialisatie van social media lijkt authenticiteit de laatste jaren verloren te gaan. Er is een soort van socialmediabubbel ontstaan die steeds meer doorprikt lijkt te worden.

Hoe blijf je als ondernemer toch authentiek en dus geloofwaardig in de grote commerciële massa? Jij bent je bedrijf. Simpelweg betekent authenticiteit dat je je gedraagt zoals je echt bent. Dat je je dus niet anders voordoet en dat jouw acties reflecteren hoe jij van binnen in elkaar zit. Ben jij online zoals je bent in het echte leven? De uitdaging is om als bedrijf een bepaalde boodschap mee te geven zonder dat je de authentieke kern daarbij verliest.

Tijdens de workshop bespreken we op welke manieren je jezelf het best kunt profileren met oog op bovenstaande zaken. Wie ben jij? Waar loop je als mens of bedrijf tegenaan? Wat wil je wel of juist niet bereiken? Wat maakt jou authentiek? Waarin ben jij anders dan de anderen? We zullen daarnaast ook bekijken hoe we die zaken praktisch  kunnen uitvoeren door het opstellen van een socialmediastrategie en een contentplan. De focus zal vooral liggen op Instagram, Facebook en Twitter omdat deze inhoudelijk, qua toon en qua interactie nogal in dezelfde lijn liggen.

Docent: Sophie Lodewijks

Deze workshop is geschikt voor elk type ondernemer die reeds beschikt over een basiskennis social media. Je brengt een laptop mee met Word en Excel voor je strategie en je contentplan.

SCHRIJF JE HIER IN!


Praktisch

De prijs voor een dagopleiding van 10 tot 17 u., inclusief drankjes, lunch en vieruurtje, komt op €375 + 21% btw. Mits tussenkomst van de kmo-portefeuille betaal je slechts €225 + 21% btw.