09.00 uur - 18.00 uur
  • Gratis: €0

Talent, vakmanschap en hard werken worden in de creatieve sector sinds jaar en dag beloond met (design)awards. Vaak blijven ontwerpers anoniem voor de eindgebruikers en hebben zij geen idee wie er achter die geniale communicatiecampagne zit, wie de oplossing voor adem- of snurkproblemen heeft ontwikkelt of wie de multifunctionele meubels in de kinderkamer ontwierp.

Ontwerpprijzen geven welverdiende erkenning aan vormgevers, ontwikkelaars en uitvinders.
Award Winning Designers brengt hen jaarlijks bij elkaar en laat in een prachtige expo zien wat de regio Antwerpen aan kwaliteit te bieden heeft.

De 2017 editie van de Award Winning Designers expo schenkt speciale aandacht aan het Hybrio-netwerk dat de krachten van vijf ontwerpbureau’s bundelt om maatschappelijk relevante producten en diensten te ontwikkelen.

Op de expo toont Hybrio hoe je met internet-of-things, design thinking & co-creatie isolatie bij ouderen kan tegengaan en bijensterfte kan stuiten.


Praktisch

Van 17 februari tot en met 29 april 2017. Open op weekdagen van 9u tot 18u en zaterdagen van 10u tot 16u. Gesloten op zon- en feestdagen. Gratis inkom. Prima gelegen op wandelafstand van Antwerpen Centraal Station. Parking Zoo bevindt zich aan de overkant van de Winkelhaak.