09.00 uur - 18.00 uur
  • Gratis: €0

Het Duitse bedrijf BRITA, sinds 1966 uitvinder van waterfilterkannen voor huishoudelijk gebruik, viert haar 50-jarig bestaan. Vandaag de dag hebben bijna 1 miljoen gezinnen in België een BRITA waterkan op tafel staan. Een alledaags gebruiksvoorwerp is uitgegroeid tot een icoon in huis.

De tentoonstelling toont de evolutie van design tijdens de laatste vijf decennia.
De BRITA producten zijn meegegroeid met onze smaak en technologische ontwikkeling.  Dit overzicht van meer dan 20 waterkannen dompelt elke bezoeker, of zijn interesses nu in design, stijl of mode liggen, onder in een leuke en leerzame wandeling door de trends van de afgelopen 50 jaar en de ontwikkelingsfasen die een alledaags gebruiksvoorwerp heeft doorgemaakt.

Bovendien geeft het je meteen ook een zicht geeft op de producten van de toekomst die binnenkort je keukentafel mee zullen opluisteren.


Praktisch

Van 10 maart tot en met 29 april 2017. Open op weekdagen van 9u tot 18u en zaterdagen van 10u tot 16u. Gesloten op zon- en feestdagen. Gratis inkom. Prima gelegen op wandelafstand van Antwerpen Centraal Station. Parking Zoo bevindt zich aan de overkant van de Winkelhaak.