10.00 uur
  • Prijs met kmo-portefeuille: €225

Ben je een ambitieus zaakvoerder, van origine ontwerper, maar intussen meer met management bezig? Ben je niet helemaal overtuigd of dat wel je ding is? Dan is deze workshop helemaal iets voor jou.

In de voormiddag gaan we aan de slag met de vraag waar je drive en competenties liggen en wat dat kan zeggen over mogelijke richtingen in je professioneel leven. Je krijgt vooraf testen en oefeningen waarmee we ter plekke aan de slag gaan. Het doel is dat we aan het einde van de voormiddag weten wat je streven is en of je de creatieve expertise dan wel het managen zou willen en kunnen.

In de namiddag gaan we hierop voort. Het doel is een goed inzicht te krijgen in zowel de creatieve en zakelijke invalshoeken van je onderneming en wat je nodig hebt om het op alle vlakken goed te laten draaien. De focus ligt op organisatieontwikkeling en jouw persoonlijke visie en voorkeur hierbij.

Tot slot bekijken we wat je er zelf van wil opnemen en wat niet.

Docent 1: Goele Leyder
Docent 2: Steven Warmenbol

* De deelnemer is zaakvoerder-ontwerper van een groeibedrijf. Na de inschrijving ontvang je twee testen. Die breng je ingevuld mee naar de workshop. Heb je specifieke vragen, noteer ze alvast. Neem zeker ook laptop of schrijfblok voor persoonlijke notities mee.

 

SCHRIJF JE HIER IN!


Praktisch

De prijs voor een dagopleiding van 10 tot 17 u., inclusief drankjes, lunch en vieruurtje, komt op €375 + 21% btw. Mits tussenkomst van de kmo-portefeuille betaal je slechts €225 + 21% btw.