No English text available

Clash of creative generations – Maandag 14 September 2015
Een nieuwe generatie ontwerpers staat klaar, met veranderingsgezinde Next Gen’s en de door #FUD overdonderde Have Not’s in de hoofdrol. Ze zijn zelfredzaam door creatief samen te zwermen in sharing, crowd- en co- vanalles en hebben een über-optimistisch geloof in app’s en nieuwe technologieën die ons leven gaan verbeteren en de wereld gaan redden.

De afgestudeerde creatives bevinden zich op een van de meeste definiërende momenten van hun leven: de zoektocht naar wat ze willen doen met hun diploma en zopas opgedane kennis. Ofwel starten ze als zelfstandig productontwikkelaar, willen ze hun Adobe- en tekenskills ten dienste stellen aan een bestaand bureau of misschien is de toekomst nog mistig. Dít is het moment om hen warm te onthalen in de professionele wereld.

Ontmoet een nieuwe lichting ontwerpers
Vierentwintig van hen stellen hun projecten (en zichzelf) al tentoon tijdens Buzzkruit en presenteren dé designtendensen van de toekomst. Je ontmoet hen en hun generatiegenoten op 14 september tijdens de netwerkavond. We starten met keynotes van trendswatcher Herman Konings en Bart Jansen van Studio Spark die hun gedachten over de creatieve sector zullen delen. Verwacht je aan een boeiende uiteenzetting over de toekomst van design.

Daarna volgt de clash of creative generations: speeddate met de ontwerpers van verschillende generaties, wissel contacten uit, pitch ideeën en bestook elkaar met vragen. Een uitzonderlijk moment om de toekomstige ontwerpers te leren kennen. Met de netwerkavond willen we de nieuwe lichting zo voorbereid mogelijk naar de echte wereld begeleiden. En daar hebben we jou(w kennis en ervaring) voor nodig.

Schrijf je nu in voor de Buzzkruit netwerkavond

Programma:
18.30 start
19.00 verwelkoming door:

Philip Heylen, schepen voor cultuur, economie, stads- en buurtonderhoud, patrimonium en erediensten in Antwerpen

Ludwig Caluwé, gedeputeerde Provincie Antwerpen

Keynotes door:

Bart Jansen, curator Buzzkruit en productontwikkelaar bij Studio Spark

Herman Konings, trendswatcher

21.00 speeddating professionals/young creatives
22.00 borrel

Inschrijving is gratis, maar wel verplicht voor deelname. Er is plaats voor 80 professionals en 80 young creatives.


Pratical

Maandag 14 september 2015 in Designcenter De Winkelhaak