09.00 uur - 18.00 uur
  • Gratis: €0

Ontdek het prachtig drukwerk van Afreux, Atelier Van dezon, Gezeever, kabinet.studio, Mojo-Print, Puma Press, Rombus, Rock Paper Pencil, SO-RI, Studio Boekenberg & Superdruk​...

We tonen twee maanden lang een selectie van het favoriet illustratief/grafisch gedrukt werk, geselecteerd door de drukkers zelf.  Niet enkel prachtig drukwerk, maar ook een expo van geweldig grafisch en illustratief talent.

AAN HET WOORD
14.09 | 19u - 21u30
Leer Drukker Zwartopwit en maakatelier Rock Paper Pencil beter kennen.
Er is achteraf ook tijd voor vragen en geklets.  Kom met ons hangen. 
Reserveer GRATIS je plek hier.​

APBCAFÉ - ON DISPLAY MET JO DE BAERDEMAEKER
10.10 | 17u - 19u30
Kom netwerken met je collega's of neem het podium om een project te pitchen!
We lichten alvast een tipje van de sluier op: Jo De Baerdemaeker komt zijn indrukwekkende project Typo Belgiëque voorstellen!
Registreer hier!

AAN HET WOORD
26.10 | 19u - 21u30
Aan het woord met Superdruk/Supercollect en BuroMuro
Er is achteraf ook tijd voor vragen en geklets. Kom met ons hangen.
Reserveer GRATIS je plek hier.

TATTOOTUIG + Finissage + TUIG#10
31.10 | 19u - 21u30
Op de finnisage nodigen we een groep lijfdrukkers uit. Deze tatttoeëerders staan met hun flashtattoo's klaar om (voor een klein prijsje) je lijf te bedrukken met heel wat moois.
Kom af en bekijk voor een laatste keer de expo en neem ineens vers van de pers TUIG#10 helemaal gratis mee. Oh ja...neem je vrienden mee, want ook op de finissage zetten we tafels, papier en tekenmateriaal voor een drink&draw!


Praktisch

De expo is van 7 t/m 31 oktober vrij te bezichtigen van maandag tot vrijdag - 9u tot 18u, behalve op feestdagen. De expo is niet toegankelijk als er een event in de zaal doorgaat. Om zeker te zijn kun je altijd bellen naar +32 (0)3 727 10 30.