Wij van de Winkelhaak vinden interactie en werkplezier belangrijk. Daarom zien we het als onze Heilige Opdracht om onze ondernemers af en toe vanachter het computerscherm weg te krijgen zodat je je collega’s in het gebouw beter leert kennen. Daarom zijn we blij én vereerd dat de mensen van THE FORGE ons een namiddag het vuur aan de schenen zullen leggen: we dénken allemaal immers dat we creatief en vernieuwend zijn, maar hoe innovatief zijn we echt?

We spelen het spel in 4 teams: enkel de meest innovatieve beslissingen kunnen je aan de overwinning helpen. De innovation game is een wetenschappelijk onderbouwd spel waarin belangrijke bevindingen van de laatste 30 jaar zijn opgenomen. Het wordt hoe dan ook een eye-opener én je leert er je collega’s in het gebouw beter door kennen. En daarna zijn er pintjes.

 


Praktisch

19 juni, van 14 tot 17u. Inschrijven aan het onthaal. Deelname is gratis voor ondernemers van de Winkelhaak. Er is plaats voor 20 deelnemers, max. 2 pers./bedrijf. Als je inschrijft moeten we er ook absoluut zeker van zijn dat je erbij kan zijn. Annuleren impliceert dat je zelf een collega zoekt die je plaats kan innemen.