16.00 uur
  • Gratis: €0

Na jaren in sales en marketing, onder andere bij Apple en Showpad, was Piet Saegeman de laatste tien jaar vooral actief in brand technology.
Vandaag helpt hij organisaties als consultant sterke strategische messaging te bouwen met neurowetenschap. Hij deelt graag zijn ervaringen over de uitdagingen en opportuniteiten bij het implementeren van een globale brand en de veranderende rol van agencies en designers.

Al van jongs af aan was Nico Potvin geïnteresseerd in technologie en design, en nog het meest in een combinatie van de twee. De laatste 17 jaar heeft hij zich dan ook toegelegd op het bouwen van bruggen tussen beide om zo platformen op te zetten die de wereld iets meer on-brand maken.
Vandaag bouwt hij naarstig verder aan het Kadanza platform en geeft hij advies aan kleine en grote ondernemingen in binnen- en buitenland over hoe ze hun merk dankzij het brand portal beter kunnen beheren en uitrollen.

Piet en Nico lichten je in 30 minuten, elk vanuit hun expertise, toe hoe je de digitale evolutie kan omarmen en er je voordeel uit kan halen.
Inzichtelijk, straightforward en hands-on.  Maar het allerbelangrijkste: tijdens deze TESTBA(A)R kan je Kadanza testen, krijg je een log-in mee naar huis en kan je zo feedback geven om mee te bouwen aan het eerste full SaaS Belgische brand management platform.

Wees welkom!


Praktisch

Wij zijn prima gelegen op 5 minuten wandelen van Antwerpen Centraal Station. Parkeren kan in PARKING ZOO in de Lange Winkelhaakstraat.