Wist je dat meer dan 3 miljoen Belgen een profiel hebben op LinkedIn? Het netwerk staat daarmee op de 4de plaats van meest gebruikte netwerken. En netwerken, daar gaat het om!

LinkedIn is veel meer dan een rekruteringskanaal. Het is hét netwerkkanaal bij uitstek om jouw organisatie en jezelf online te profileren.In deze dagopleiding leer je echt alle mogelijkheden kennen van LinkedIn. We vertrekken vanuit het LinkedInprofiel, want de profilering van jouw organisatie is afhankelijk van z'n ambassadeurs. En dus van jou als medewerker.

Je leert stap voor stap je profiel te optimaliseren zodat het meer wordt dan je online CV.
Meer nog: na deze opleiding heb ook jij een 'All Star' profiel!  We vergroten ons netwerk en gaan op zoek naar professionele connecties op verschillende manieren. Je leert ook goede updates of artikels maken.  Daarna gaan we aan de slag met LinkedIngroepen en LinkedInpagina's. Hoe je deze tools inzet in je communicatie? Je ziet het in deze dagopleiding!

Na deze opleiding:

  • Ken je het verschil tussen profielen, groepen en pagina's
  • Weet je hoe je interessante connecties vindt, en hoe je netwerk uitbouwt
  • Weet je hoe je je profiel optimaliseert
  • Kun je een bedrijfspagina stragisch inzetten
  • Weet je hoe je goede updates en artikels maakt

Praktisch

De Winkelhaak is prima gelegen op wandelafstand van Station Antwerpen-Centraal. Parking ZOO bevindt zich naast het gebouw in de Lange Winkelhaakstraat.