16.00 uur
  • Gratis: €0

JEF festival en Poppins & Wayne zetten via verschillende "Game Storms" in op het ondersteunen van de Antwerpse scene voor lokale game developers en filmmakers. Tijdens de "Game Storms" wordt gevraagd naar de noden van de sector.   We verzamelen deze input en organiseren tijdens het JEF festival in de herfstvakantie van 2022 een netwerkmoment dat verder bouwt op de input vanuit deze sessies.  Zo willen we komen tot concrete actieplannen en een betere werking voor onze makers.

Over JEF festival
JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school.
Maar JEF is ook meer dan film. JEF is een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigthen uit om mee te doen aan workshops, zelf films te maken en te experimenteren met nieuwe media.

JEF is het aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, op school enin de vrije tijd. En JEF stimuleert regisseurs en acteurs om werk te maken van een bredere en betere Vlaamse jeugdfilmproductie.

Over Poppins & Wayne
“When Story meets Technology, Imagination comes to Life”.
Dat is de basisfilosofie van Poppins & Wayne. Door interactieve toepassingen ook een emotionele,verhalende laag te geven wonnen ze o.a. ook de prestigieuze “Henry Van de Velde Awards” en “BelgianGame Awards”.

Poppins & Wayne wil door hun innovatieve verhalen mensen op een verrassende manier sensibiliseren eninspireren over een mooiere toekomst. Het succes van hun unieke creaties beschouwen ze als hetresultaat van diepgaande samenwerkingen, zowel met klanten als met andere creatives.

Ben je een developer, maker of van ver/nabij betrokken in de game sector?  Schrijf je dan nu in voor het event op 25 november want we horen graag jouw mening!  Bovendien is het een fijne en informele gelegenheid om collega's te leren kennen.


Praktisch

Wij zijn prima gelegen op 5 minuten wandelen van Antwerpen Centraal Station. Parkeren kan in PARKING ZOO in de Lange Winkelhaakstraat.