In “Pesten kan niet meer – mijn verhaal en tips tegen pesten” gaat Steph Goossens als ervaringsdeskundige de strijd aan tegen pesten op school en daarbuiten, omdat dit sluipende gif vandaag nog steeds veel kinderen, jongeren én volwassenen blokkeert in hun ontwikkeling.

En omdat Steph wéét wat het is om als kind en puber gepest te worden.
Zijn verhaal brengt hij inmiddels ruim vier jaar in heel wat Vlaamse scholen en bij instanties en bedrijven die dit thema bewust op de agenda plaatsen met de bedoeling het pesten in de toekomst minstens bespreekbaar te maken en in de hoop dat het ooit stopt.

Steph Goossens (°1966) is freelance acteur,auteur, tv-presentatoren docent theater encommunicatie. Hij schreef reeds verschillende theaterstukken,dichtbundels en romans.

BOEKPRESENTATIE 7 FEBRUARI 2019, vanaf 11u.
Prof. Dr. Peter Adriaenssens, kinder- en jeugdpsychiater, stelt het boek voor.
Aansluitend geeft Steph een korte toelichting bij het ontstaan van dit boek en leest er een klein fragment uit voor.  Na afloop bieden we u graag een drankje en hapje aan en kunt u het boek aankopen en laten signeren.

Gelieve uw komst voor 5 februari te bevestigen via info@stephgoossens.be


Praktisch

De Winkelhaak is prima gelegen op wandelafstand van Station Antwerpen-Centraal. Parking ZOO bevindt zich naast het gebouw in de Lange Winkelhaakstraat.