10.00 uur
  • Prijs met kmo-portefeuille: €225

Visueel noteren, of sketchnoting, is een manier om snel en efficiënt de hoofdlijnen van een verhaal grafisch te vertalen. We denken immers allemaal in beelden. Toch bestaan verslagen van vergaderingen, colleges en brainstorms nog steeds vooral uit woorden. Het kan gelukkig ook anders.

De grootste uitdaging ligt daarbij niet bij je tekentalent, maar bij actieve interpretatie, essentie en inhoudelijk structureel inzicht. Tijdens deze workshop leer je een aantal basistechnieken om je woorden en ideeën te vertalen naar beelden. Er wordt de nodige aandacht besteed aan het visualiseren van processen, concepten, karakters en typografie. Op het einde testen we onze nieuwe kennis door het ad hoc visualiseren van een korte keynote.

Docent: Sven Nijs 

* De deelnemer hoeft zelf niets te voorzien, alle tekenmateriaal is ter plaatste aanwezig. Voorkennis is niet noodzakelijk.

 

SCHRIJF JE HIER IN!


Praktisch

De prijs voor een dagopleiding van 10 tot 17 u., inclusief drankjes, lunch en vieruurtje, komt op €375 + 21% btw. Mits tussenkomst van de kmo-portefeuille betaal je slechts €225 + 21% btw.