10.00 uur
  • Prijs met kmo-portefeuille: €225

Je business staat of valt met de relatie die je met je klant opbouwt. In een creatieve omgeving is het niet altijd even gemakkelijk om de noden van je klant te matchen met een goed ontwerp of product. Aan cocreatie doen, is het antwoord.

Je bezit beiden een deel van de puzzel: Jij bent de creatieve expert, maar je klant kent zijn business en markt het beste. Hoe haal je het meeste uit die samenwerking? Hoe vertrek je van de juiste basis en betrek je je klant optimaal bij het ontwerpproces?

Sociocratie 3.0 is een methode om vanuit gelijkwaardigheid alle wijsheid te benutten en op een slimme wendbare manier om te gaan met een complexe uitdaging. Sociocratie biedt handvatten om je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen en de cocreatie met klanten, partners en teamleden respectvol én effectief vorm te geven.

Tijdens deze opleiding worden je een heel aantal tools aangereikt om krachtig in verbinding te gaan met je klant en collega’s zodat jullie samen tot de juiste voorstellen en beslissingen komen.

Docent: Dette Van Zeeland

* Voor ondernemers die cocreatie met hun klanten verder willen vormgeven en/of ondernemers die in hun organisatie of team meer gebruik willen maken van collectieve wijsheid. De deelnemer hoeft zelf niets te voorzien, voorkennis is niet noodzakelijk.

 

SCHRIJF JE HIER IN!


Praktisch

De prijs voor een dagopleiding van 10 tot 17 u., inclusief drankjes, lunch en vieruurtje, komt op €375 + 21% btw. Mits tussenkomst van de kmo-portefeuille betaal je slechts €225 + 21% btw.