Nieuwe ideëen en projecten vragen vaak ook nieuwe financieringsbronnen.  Maar niet elke bank staat te springen om een startup te financieren.  Gelukkig zijn er alternatieven. 

MicroStart helpt jonge ondernemers met de financiering van hun projecten. Naast financiering bieden ze ook coaching bij het uitwerken van je ondernemersplan, financieel plan en meer.  Om door de bomen het bos nog te kunnen zien en structuur te brengen in dit hele verhaal, lanceerde microStart onlangs een e-learning platform waarop je aan de hand van filmpjes van voorbeeldondernemingen en een duidelijke structuur stap voor stap je idee omvormt tot een onderneming.

Tijdens de workshop wordt deze e-learning en het bijhorende business model canvas uit de doeken gedaan en ga je met de hulp van coaches en inspiratie van mede-workshopers aan de slag om je eigen ondernemersplan vorm te geven.

Gratis deelname mits registratie


Praktisch

Wij zijn prima gelegen op wandelafstand van Antwerpen Centraal Station. Parking ZOO is gelegen tegenover ons gebouw in de Lange Winkelhaakstraat.