Huur originele presentatie- en vergaderzalen op wandelafstand van station Antwerpen-Centraal

DE WINKELHAAK | HOUSE OF C is dé uitvalsbasis en ontmoetingsplaats voor tal van innovatieve en creatieve bedrijven en is hierdoor het epicentrum van vernieuwend ondernemerschap en kruisbestuiving in Antwerpen.

Onze troeven op een rij:

  • Een mooie hedendaagse architectuur als decor voor o.a. lezingen, vergaderingen, workshops en recepties
  • Gelegen vlak bij het Antwerpse Centraal Station
  • Ondersteuning en begeleiding bij online vergaderingen
  • State of the art video- en audioconferentie-oplossingen
  • Parkeergarage voor de deur aan een zeer voordelig tarief (€ 8,26 /dag)
  • Alle materialen (stoelen, tafels, audio, beamer, scherm etc.) gratis beschikbaar
  • Gratis WIFI aanwezig
  • Toegang tot sfeervolle privé patio
  • Cateraar met goede prijs/kwaliteit

Een ruimte voor elk concept

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor vergaderingen, coaching, workshops, brainstormsessies, opleidingen, castings, interviews, lezingen, presentaties of persvoorstellingen?

Onze originele presentatie- en vergaderzalen zijn overdag en ’s avonds te huur voor zowel bedrijven als organisaties.  

De sfeervolle buitenpatio nodigt je uit om een luchtje te scheppen of te ontspannen bij een hapje en een drankje als het weer mooi is. Bar Oscar is immers onze vaste cateraar en voorziet je van warme dranken, sapjes, een broodbuffet of een gezond slaatje. Ook walking diners en recepties zijn mogelijk.

Voor organisatoren van Meetups voorzien wij een voordeeltarief, check hier de voorwaarden

De Winkelhaak is prima gelegen op wandelafstand van Station Antwerpen-Centraal en beschikt over een parking naast het gebouw.

Prijzen exclusief 21% btw.
Onze kantooruren gelden op werkdagen van 9 tot 18 u.
Buiten de kantooruren kan je zalen huren vanaf minimum 3 uren.
Als je een zaal huurt vanaf 9 uur, kan je er ook pas effectief in om 9 uur. Heb je extra tijd nodig om klaar te zetten of op te bouwen? Boek dan een (half) uurtje extra.
Bij het uitlopen (of vervroegen) van evenementen en vergaderingen wordt er per half uur extra gefactureerd.
Bar Oscar is open op werkdagen van 9 tot 16 u.

Online vergaderen

Online vergaderen is niet meer uit het professionele leven weg te denken. Toch verloopt zo'n online meeting vaak wat stroever en verlies je soms een stukje kwaliteit en nuance. Daarom is het belangrijk om online vergaderingen zo goed mogelijk te faciliteren.

Niet alle collega’s weten hoe de technologie werkt en worden al nerveus bij de gedachte dat er iets mis kan lopen. Bovendien moet alles er -zeker bij formele vergaderingen- netjes en verzorgd uitzien en dat wordt al eens vergeten. Camerastandpunt, goed internet, zuivere klank en een zakelijk kader zijn essentieel.

Wij investeerden in nieuwe video- en audioconferentie-oplossingen, gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams en Zoom, met 180° gezichtsveld en panoramische 4K-videotechnologie en een superieure microfoon, zodat je optimaal -alleen of tot 4 personen- kan deelnemen aan een online meeting.

Onze dienstverlening voorziet dat alles klaar staat en getest is voor aanvang. Bezorg ons vooraf de link van je Zoom of Teams-vergadering en wij zorgen voor het verbinden met onze eigen hardware.Wil je documenten op je eigen laptop kunnen delen, dan moeten we uiteraard via jouw toestel verbinden, maar ook daarin ondersteunen we graag.

Verloopt het online vergaderen voor jou te rommelig? Dan kan een moderator handig zijn: iemand die de agenda volgt, die aanduidt wie aan het woord is, de tijd in de gaten houdt, het geluid afzet bij deelnemers die storend achtergrondgeluid veroorzaken enz. Ook daarin bieden wij onze diensten aan.Zoek je een locatie voor een evenement?


Zoek je een plek om te vergaderen?


Zoek je de ideale plek voor een fotoshoot of filmopnames?

DE WINKELHAAK in Any Way The Wind Blows