09.45 uur - 12.00 uur
  • Gratis: €0

Typografen, lettermakers, handletteraars, fontfanaten en letterliefhebbers opgelet: in deze APBCoffee in samenwerking met Flanders DC duiken we de diepte in met drie letterexperten van formaat! Laat je inspirereren, ontmoet toffe collega’s en blijf daarna nog even hangen om te co-worken.

PROGRAMMA

9.45 u. Registratie
10 u. Start Sessie

Sprekers:

  • Jo De Baerdemaeker, type designer & font engineer: Soft Launch van zijn Studio Type – Font Foundry: het eerste Belgische online type foundry met originele fonts van Belgische makelij, custom letterprojecten, onderzoeken en activiteiten.
  • Kaat Van Laer, Hand Letteraar: Met 't Schoonschrift creëert Kaat de mooiste handgeschilderde letters, beschildert ze o.a. muren en ramen en ontwerpt ze gelegenheidsdrukwerk.
  • Erik Desombere, (Typo)grafisch Vormgever: Erik won dit jaar een Henry Van de Velde Award met zijn indrukwekkende project Letters Op Maat. Tijdens de Coffee geeft hij ons een kijkje achter de schermen.

11 u. Netwerk & Koffie


APBCO-WORK & SNEAK PREVIEW STUDIO TYPE – FONT FOUNDRY

Blijf na de coffee nog hangen om te co-worken! We voorzien gratis werkplekken, voldoende koffie en tof gezelschap! Dit is ook hét moment om als allereerste toegang te krijgen tot het Studio Type – Font Foundry en Jo te bestoken met al je vragen!


Praktisch

Inschrijven via bovenstaande link!