Zin om een dagje met ons te werken, nieuwe mensen te ontmoeten, en te kletsen?
Kom dan naar de maandelijkse co-work met adviesgesprekken, een werksessie rond pitchen én een barbecue!

VANAF 17:30 - ZOMERBARBECUE!

Deze keer sluiten we de dag af of nog beter gezegd: het halfjaar af met een Zomer BBQ! Het eerste rondje is voor APBC (enkel wanneer je vooraf inschrijft!). Hoewel we het gezellig vinden als je komt co-worken kun je natuurlijk ook enkel naar de barbecue komen!

HEEL DE DAG - ADVIESGESPREKKEN

Onze experts zijn ook aanwezig om advies te geven, bijvoorbeeld over je portfolio, business model, financieel plan, of verkoopstrategie. Na je inschrijving ontvang je een link waarmee je gemakkelijk een gesprek met één van de experts kan inboeken.

Het is gratis, maar schrijf je wel even in via de website van APBC. Je kan je voor de volledige dag inschrijven, maar ook voor de losse onderdelen.


Praktisch

VANAF 17:30 - ZOMERBARBECUE! Deze keer sluiten we de dag af of nog beter gezegd: het halfjaar af met een Zomer BBQ! Het eerste rondje is voor APBC (enkel wanneer je vooraf inschrijft!). Hoewel we het gezellig vinden als je komt co-worken kun je natuurlijk ook enkel naar de barbecue komen! HEEL DE DAG - ADVIESGESPREKKEN Onze experts zijn ook aanwezig om advies te geven, bijvoorbeeld over je portfolio, business model, financieel plan, of verkoopstrategie. Na je inschrijving ontvang je een link waarmee je gemakkelijk een gesprek met één van de experts kan inboeken. Het is gratis, maar schrijf je wel even in via de website van APBC. Je kan je voor de volledige dag inschrijven, maar ook voor de losse onderdelen.